Komunikacija, reputacija i informisanost o brendu

Marketing na društvenim mrežama

Ako mislite da su društvene mreže rezervisane samo za mlade koji postuju selfije - varate se! Društvene mreže promenile su naš život gotovo iz korena. Promenile način na koji radimo i na koji se zabavljamo. Stvari slično stoje i u biznisu.
Najbrži način da privučete pažnju na vaš brend je upravo da budete prisutni na društvenim kanalima na kojima su prisutni i potencijalni konzumenti vaših proizvoda/usluga. Bez marketinga na društvenim mrežama teško je dvosmerno komunicirati sa klijentima i podići svest o brendu.

Društveni mediji daju neslućene mogućnosti i potencijale za razvoj ne samo veb sajta, već i vašeg brenda. Prilike, naravno treba znati iskoristiti. Marketing na društvenim mrežama je mnogo više od pukog postovanja par slika na Instragam ili Facebook. Smišljena i strategijska promocija usluge i proizvoda na društvenim kanalima je mnogo više od jednog posta nedeljno. Takođe treba znati da nisu sve društvene mreže podjednako efikasne za sve biznise.

Vaše prisustvo i interakcija sa pratiocima na Twitter-u, YouTube-u, i drugim medijima treba da prati vaš poslovni stil. Postovi moraju imati isti ton. Iako vaša konkurencija koristi društvene mreže, postoji mnogo načina iskazati unikatnost i izgraditi bazu pratilaca. Organicsoft eksperti znaju kako da izgrade bazu fanova oko vašeg brenda i pretoče ih u kupce vaših proizvoda.


KONTAKT

Kreativna i ultra organizovana strategija marketinga društvenih mreža

Možda vam se čini da je kreiranje strategije za nastup na društvenim mržama lak posao, ali bez pomoći iskusnog eksperta, samo gubite dragoceno vreme. Reklamiranje na društvenim mrežama zahteva startegiju koju treba implementirati u celokupnan on-line nastup, a upravo to je razlog da sve prepustite našim specijalistima.

Zasto Organicsoft?

Jer ćemo u samo 6 koraka, dostići i prevazići sva vaša očekivanja.
Naši brand i community menadžeri će istražiti konkurenciju i aktivnosti na mrežama na kojima su aktivni vaši potencijalni korisnici.

Segmentiraćemo vašu publiku prema godinama, lokaciji, polu, obrazovanju i primanjima. Svaki kanal smatramo posebnim entitetom.
Strategija mora biti u liniji sa vašim poslovnim ciljevima. Bez obzira da li želite da povećate povrat uloženog, kreirate bazu fanova, povećate prodaju ili podignete svest potrošača o brendu - stojimo vam na usluzi.
Grafički dizajneri kreiraju slike i video materijal koji jednostavno "vrišti" PODELI ME! Vizuelni entiteti su kamen temeljac uspeha na društvenim mrežama.
Naš tim kreira kalendar i zakazuje postovanje u trenutcima kada je vaša zajednica najaktivnija.
Merimo performanse svakog hashtag-a, lajka, retvita, impresije, klika i tako dolazimo da optimalne formule koja dovodi do interakcije.
Ponavljamo i unapređujemo - analizom sadržaja koji je doveo do najveće interakcije, najviše lajkova i deljenja unapređujemo i poliramo sadržaj koji se objavljuje.

Kontaktiraje nas

Tražite načine da povećate broj poseta na sajtu putem društvenih mreža, izgradite bazu vernih pratioca i poštovalaca vašeg brenda? Vašoj potrazi došao je kraj.

Kontaktirajte nas putem forme i već danas krenite sa razvojem poslovanja na društvenim mrežama koje će vas izdvoji iz mora jednolične konurencije.


KONTAKT