SEO Optimizacija Sajta

U protekloj deceniji, Organicsoft SEO eksperti uspeli su da uspešno razdvoje SEO faktore koji zaista utiču na rangiranje na Guglu od SEO mitova. Korišćenjem naučnih metoda, praćenjem algoritma i upotrebom alata sa veštačkom inteligencijom znamo kako da svakom klijentu isporučimo željene rezultate.

Konsultacije i tehnički SEO

Recite nam vaše biznis ciljeve, koje rezultate očekujete, ko su vam najveći konkurenti - dok naši marketari i programeri pripreme sajt za početak procesa optimizacije.

Istraživanje ključnih reči i on-site optimizacija

Dobro skrojena SEO kampanja započinje sa detaljnim istraživanjem ključnih reči za koje želite da rangirate veb sajt.

Kreiranje sadržaja


Kreiranje jedinstvenog, interesantnog i privlačnog sadržaja koji prosto mami "na deljenje" je naša specialnost.

Lokalni SEO


Loaklna optimizaacija sajta je vitalna za dobro rangiranje u vašem gradu ili delu grada. Krenite u promociju iz svog kraja.

Građenje linkova


Linkovi su i dalje najvažniji deo Gugl aloritma za rangiranje. Naš tim zna kako doći do najkvalitetnijeg linka koji vodi ka vašem sajtu.
Organicsoft je Internet marketing agencija u čijem portfoliju možete naći desetine malih i velikih kompanija iz različitih sfera biznisa. Baveći se Gugle optimizacijom i svim drugim aspektima digitalnog marketinga za mikro klijente i velike kompanije imamo priliku da savladamo najefikasnije tehnike za brzo rangiranje na Internet pretraživačima i dodvedemo relevantan saobraćaj ka veb sajtu. Sve ovo rezultira u povećanju vidljivosti sajta i veće prodaje.

Imamo iskustva u radu sa lokalnim dilerima automobila, brokerima osiguranja, malim zubarskim ordinacijama, ne-profitnim organizacijama ali i velikim proizvodnim linijama.

Posle više od decenije u digitalnom marketingu sa sigurnošću možemo reći da ne nagađamo ili pretpostavljamo, već sigurno znamo šta je najbolje za klijenta.

Imamo znanje, pasiju, i fokus da posete na sajtu i prodaju na vašoj online prodavnici lansiramo do neslućenih granica.
Zašto je Organicsoft uspešna Internet marketing firma? Mi ne prodajemo maglu! Transparentnost u radu je najvažniji deo relacije Organicsoft - klijent.


Konsutacije i tehnički SEO

Pre no što započnemo proces SEO optimizacije uradićemo detaljnju analizu vašeg sajta. Tokom konsultacija sa novim klijentom naši marketari će sagledati kompeticiju i definisati idealnog konzumenta vaše usluge ili proizvoda (eng. buyers persona)

Sam proces analize ili provere sajta sprovodi se u nekoliko tačaka. Ovim putem uverićemo se da sajt nema tehničkih problema na strani CMS-a, servera ili koda. Analiza obuvata ali nije limitirana na proveru sajt mape, nepostojećih 404 stranica, potencijalne Gugle algoritamske penale, probleme sa indeksiranjem stranica, vreme učitavanja glavne i unutrašnjih stranica, pravilnu kanonikalizaciju, implementaciju meta oznaka (eng. Meta tags), Gugl Analitike i Tag manadžera i optimizacije slika.

Istraživanje ključnih reči i On-site optimizacija

Svaka SEO kampanja počinje sa istraživanjem ključnih reči. Ono što razlikuje Organiksoft od drugih digitalnih marketing agencija jeste da se ne oslanjamo na klijentovo znanje i iskustvo o ključnim terminima.

Naš pristup je nešto drugačiji. Kako?

Jednostavno „stavimo se u cipele“ potencijalnog konzumenta usuga ili proizvoda i korišćenjem sofisticiranih SEO alata dolazimo do ključnih reči koje imaju dovoljan broj pretraga, malu kompeticiju, a donose dovoljan broj konverzija.

Sledeći korak je On-site optimizacija. Ona uključuje optimizaciju meta naslova, meta deskripcija, optimzaciju URL strukture i unutrašnjih linkova, optimizacija naslova (eng. heading), brisanje stranica koje nemaju posete ili imaju nerelevantan sadržaj.


Kreiranje i upravljanje sadržajem

Naši pisci sadržaja (eng. Copywriter) kazu kako je sadržaj epicentar modernog SEO. Svedoci smo hiper produkcije sadržaja na svakom mediju. Internet je preplavljen sadržajem koji nema vrednost ili je kopiran sa drugih sajtova – ova praksa ne donosi nista dobro pa u krajnjem slučaju može dovesti do penalizacije od strane Gugla.

Gotovo svaki SEO specijalista kaže da tekstovi moraju da su dugački, mi se ne bismo složili. Tekst ne mora da ima dužinu, već dubinu. Bez obzira da li kreiramo „evergreen“ sadržaj, how to artikle, korak po korak tutorijale ili jednostavne prezentacije proizvoda, svaki vid sadržaja treba da bude interesantan i ponudi rešenje nekog problema iliyadovolji neku potrebu.

Organicsoft pisci, uglavnom diplomirani profesori engleskog i srpskog jezika, sa jakim novinarskim iskustvom, pišu sadržaj koji je relevantan, koristan, jedinstven, i interesantan. A to je jedina vrsta sadržaja koja će vaš sajt dovesti do prve strane Gugla.

I ne zaboravite – kada kažemo sadržaj ne mislimo samo na tekst. Stranice koje konvertuju i kreiraju interakciju sa posetiocima sadrže i video materijal, slike, banere, infografike i jasne elemente koji pozivaju na akciju.

Lokalna optimizacija sajta

Za klijente koji imaju radnju ili lokal na fizickoj adresi, a žele da povećaju vidljivost pre svega u svom komšiluku, Organiksoft SEO specijalisti kreirali su paket koji je fokusiran baš na lokalni SEO. Bez obzira da li ste lokalni zubar, hemijsko čišćenje, ili pekara prisustvo na Google mapi je jednostavno ne zaobilazan faktor u povećanju poseta na samoj lokaciji.


Građenje linkova

Jedan od najvažnijih delova sajt optimizacije je građenje linkova. Google koristi 200 razlicitih signala pri rangranju sajtova, linkovi predstavljaju jedan od najznačajnijih. Kreiranjem kvalitetnog, relevantnog sadržaja koji privlači pažnju nije teško doći do dobrih dolaznih linkova. Nemojte se iznenaditi kada uticajni ljudi (eng. Influencers) vaše industrije krenu sa deljenjem i lajkovanjem sadržaja važeg sajta.
Nadamo se da je ovo početak naše saradnje. Ako želite da povećate vidljivost sajta, povećate broj upita i prodaje kontaktirajte nas putem forme. Imamo znanje i entuzijazam da pomognemo u ostvarivanju vašeg biznis cilja i učinimo vas liderom na tržištu na kojem poslujete.